Yhteystiedot

Kerhokapteeni Ilpo Pylkkänen

puh. 040 533 7169
i.pylkkanen(at)gmail.com

Ajankohtaista

- Suunnistuskoulun tiedot löytyvät osoitteesta: http://www.anttolanurheilijat.fi

Kuva-arkisto

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:191987 kpl

Spurttiksen kesäleirit 3.-14.6.2013


kesaleiri_2013_003.jpgSpurttiksen kesäleireillä tutustuttiin monipuolisesti liikunnan saloihin. Anttolan Urheilijat ry isännöi kesäleirejä Anttolassa 3.-14.6.2013. Leiripäivät alkoivat aamulla klo 9 ja loppuivat iltapäivällä klo 15. Riemukkaita aamupäiviä jalkapallon parissa vietti ensimmäisellä leiriviikolla 22 lasta. Mukana oli 6-12-vuotiaita poikia ja tyttöjä. Ohjelmassa oli jalkapallon alkeiden opettelua sekä erilaisia leikkejä ja pelejä.

- Vapareita oli hauska vetää ja muurissa olemista oli jännä harjoitella, mutta tietenkin jalkapallon pelaaminen on se huippujuttu, kertoivat lapset.

Toisella viikolla mentiin yleisurheiliun parissa 24 lapsen voimin. Lapset tutustuivat mm. pituushyppyyn, kuulantyöntöön, korkeushyppyyn, keihäänheittoon ja perusheittoihin sekä erilaisiin juoksuharjoitteisiin, loikkiin, askelsarjoihin ja hyppyihin. Tarkkuusjuoksu on jo jokavuotinen perinne. Siinä juostaan leiriviikon alussa, maanantaina, kentän ympäri ja otetaan aika. Leiriviikon lopussa, perjantaina, on tarkoitus sitten juosta sama matka samassa ajassa. - Tarkkuusjuoksu on kiva, koska sitä ei tarvitse juosta täysillä. Kaikilla on samat mahdollisuudet, lapset sanovat. - Niin, sen voi vaikka kontata, paitsi että polvet saattaisivat olla aika verillä sen jälkeen. Sadepäivän satuttua teimme lihaskuntoharjoituksia koululla. - Sää oli kyllä loistavat koko leirin ajan. Joskus oli kyllä vähän ehkä liiankin kuuma liikuntaan ja urheiluun. - Vettä satoi ainoastaan parina päivänä mikä ei meidän menoa haitannut, tuumasivat ohjaajat.

Leirin ohjaajina toimivat Spurttis-liikuntakerhon tutut ohjaajat kerhokapteeni Ilpo Pylkkäsen johdolla. Muita ohjaajia olivat Sakari Korpikallio, Oskari Laiho, Lotta Leinonen, Iina Pulkkinen, Sini Siekkinen ja Annu Suontakanen.

Leirin päiväohjelma tarjosi runsaasti erilaisia virikkeitä, kuten esim. pihapeleistä purkkis ja seinis, kiinalainen jalkapallo, tennis, haavipallo, maastossa lipunryöstö ja frisbeegolf. - Kun lapsilta kysyi, mitä kivaa tehtäisiin ulkona, kun on vapaata aikaa, niin he vastasivat aina purkkista, kertoivat ohjaajat. Välillä vietimme rauhallisempaakin leirielämää pelaillen lautapelejä, askarrellen ja omaehtoiselle toiminnallekin annettiin aikaa.

Ruokailut sjuivat joustavasti Kahvila-ravintola Sirpukassa kuten aikaisempinakin kesinä. Ruoka oli maittavaa ja sitä oli riittävästi.

Kesäleirit ovat osa Spurttiksen kerhotoimintaa, johon on saatu tukea eri yhteistyökumppaneilta. Tukijoita ovat mm. Anttolan aluejohtokunta, Anttolan yhtenäiskoulu, Mikkelin kaupungin liikuntapalvelut ja ELY-keskus.

Teksti: Ilpo Pylkkänen ja nuoret ohjaajat

Katso lisää leirikuvia kuva-albumista.

Kesäleirien 2012 tunnelmia

Spurttiksen kesäleireillä 4.-15.6. oli leikin ja liikunnan iloa. Riemukkaita aamupäiviä ensimmäisellä leiriviikolla jalkapallon parissa vietti 21 5-12-vuotiasta lasta. Lapset tutustuivat jalkapallon perusasioihin leikin ja lajiharjoittelun avulla. Toisella viikolla olimme yleisurheilun eri lajien kimpussa myös 21 lapsen voimin. Lapset tutustuivat mm. pituushyppyyn, kuulantyöntöön, korkeushyppyyn, aitajuoksuun, keihäänheittoon ja perusheittoihin sekä erilaisiin juoksuharjoitteisiin, loikkiin, askelsarjoihin ja hyppelyihin. Leiriohjaajina toimivat liikuntakerho Spurttiksen ohjaajat Ilpo Pylkkänen, Lotta Leinonen, Sini Siekkinen, Roosa Parkkinen, Annu Suontakanen ja Heidi Reponen. Leirin päiväohjelma tarjosi runsaasti erilaisia virikkeitä kuten esim. pihapelejä (purkkista, seinistä, lipunryöstöä, frisbeegolfia ja pientennistä). Välillä vietimme rauhallisempaakin leirielämää lautapelejä pelaillen, askarrellen ja itsenäiselle toiminnallekin annettiin oma sijansa. Jokaisena leiripäivänä saimme nauttia Kahvila-Ravintola Sirpukan antimista. Yhteistyökumppaneina mukana olivat Anttolan aluejohtokunta, Anttolan yhtenäiskoulu, Mikkelin kaupungin liikuntapalvelut sekä ELY-keskus. Teksti: Ilpo Pylkkänen. Lisää leirikuvia kuva-albumissa. 

Lisätietoa Spurttis-kesäleireistä leirikapteeni Ilpo Pylkkäseltä, puh. 040 5337 169 tai i.pylkkanen@gmail.com.


Kuvateksti

Kuvateksti

Kuvateksti

Kuvateksti